onsdag den 2. maj 2007

Just wanted to say hello.......




Jeg elsker papegøjer! Derfor har jeg prøvet at få nogle billeder at fuglene, som jeg har fundet i Flickr, lagt over i min egen blog..Det var ikke helt let og Martin måtte hjælpe! Først lavede jeg en Flickr-konto og så valgte vi et rammereskab og fandt det billede, jeg selv havde lagt ind i Flickr af Herning Bibliotek. Bagefter fandt jeg så andres billeder af de dejlige fugle.. og nu ligger de her! Jeg ikke mere tid til at lege med Flickr.. men jeg kan godt få brug for siden i forbindelse med billedfremfinding til Kulturspot.
Just wanted to say hello.......
Originally uploaded by rufaro.

Billede af Herning Bibliotek på Flickr!

Flickr har jeg besøgt før.. men ikke tidligere været "meldt ind".. og suk..så skulle jeg oprettes som Yahoo-bruger og have endnu en mail... Det virker tåbeligt med alle de mails!!

Men Flickr er helt fin og jeg har lagt et billede ind af Herning Bibliotek. Jeg har efterfølgende fundet ud af at få det lagt på min blog!.. Så værs'go! her er det!


Herning Bibliotek
Originally uploaded by ingebirgittelind.
Herning Bibliotek er opført 1970 og ombygget i 1994. Forrest ses kunstværket af Per Arnoldi: "Himmel og hav" Opstillet 1993/94.